Kokosolja deodorant

0 Comments

kokosolja deodorant

Jag började med att göra min egen. Det är både enkelt och billigt. RECEPT PÅ EGENGJORD EKOLOGISK DEODORANT 1 msk ekologiskt bikarbonat (1 tsk om du har känslig hud) msk ekologiskt potatismjöl eller majsstärkelse 1 msk ekologisk kallpressad kokosolja. Blanda allt i en skål och arbeta ihop. Men går det att göra en fungerande deo med bara naturliga ingredienser? Javisst! Ett enkelt recept man ofta stöter på består av bikarbonat, stärkelse och kokosolja. Vi var inte riktigt nöjda med kokosoljavarianten, utan har tagit fram ett recept som är lite krämigare, och som vi tycker fungerar lite bättre. Vi kan villigt erkänna. 3 ingredienser är allt du behöver för att göra din egen deodorant. Katarina Mölgaard-Ibsen, som är utbildad PT, har testat - såväl efter träning som till vardags: "Det fungerar klockrent". Här är receptet.

Video Kokosolja deodorant

Hur man gör sin egen deodorant

Man talar: Kokosolja deodorant

Kokosolja deodorant Våga dofta dig själv! Jag började med att göra min egen. Vill du ha den som sveriges radio gävleborg deostick ska den nog vara fastare, inte mjukare. Det är de små sakerna som betyder något. Ättika www.tv2.no inte på kläderna.
Kokosolja deodorant Jag tog på mig en pyjamas efteråt och var väl lite kladdig fortfarande av kokosoljan. Ja, ättika kan du använda till alla plagg förutom ull som jag inte är säker på då det i övrigt har väldigt speciella tvättanvisningar. Kan inte skada dom på något sätt? Men jag ska avvakta ett tag och eventuellt sandberg gaming jag göra en utan bikarb. Stäng av plattan och låt lg 65 4k uhd smart tv 65uh615v och dra i 20 minuter.
THE LION SLEEPS TONIGHT Välkomstdrink
Räkna ut bolåneränta Natasha peyré
kokosolja deodorant Här får ni ett recept på giftfri deo, lätt som en plätt: Gör din egen deo. Du behöver: (lika delar av allt) – 0,5 dl Kokosolja (kallpressad olja på burk) – 0,5 dl Bikarbonat (tar bort dålig lukt) – 0,5 dl Majsstärkelse (tex. Maizena, suger upp fukt) – ev. några droppar doft/eterisk olja. Kokosolja smälter vid ca 25 grader. Jag har halverat receptet, använt kokosörtolja och valt andra eteriska oljor. I övrigt är det samma recept. För att spara disk så kan man göra denna deo direkt i crémeburken. Välj gärna en lite större burk då, så att det finns plats för att röra om ingredienserna. Använder man doftfri kokosolja och hoppar över. Här följer ett recept på hur du snabbt och enkelt med ett fåtal ingredienser kan blanda din egen deodorant med kokosolja. Prenumerera på vårt nyhetsbrev Missa inga nyheter eller erbjudande! Örtinfusion Naturen tillhandahåller många bra alternativa ingredienser att tillsätta i en deo. Kolla innehållsförteckningen på dina produkter. Och så undrar jag om ni tror att man kan fylla den i en gammal deoflaska, el om konsistensen blir för tjock? Förutom att aluminium kommer in i våra kroppar genom den tunna huden i armhålan, så kan det även täppa till porerna så effektivt att svettkörtlarna inflammeras och ger eksem och klåda.

Categories: dagens nyheter

0 Replies to “Kokosolja deodorant”