Finnlines

0 Comments

finnlines

Finnlines - Sverige, Malmö. 5 gillar · pratar om detta · 1 har varit här. Officiell Facebooksida för Finnlines Sverige. Här får du restips. Östersjöregionen erbjuder massor av roliga och intressanta aktiviteter för alla åldrar. Utforska vackra vyer och spännande sevärdheter som du inte ens visste fanns. Med Finnlines färjor reser du enkelt och bekvämt direkt från Malmö till Tyskland, från Kapellskär till Åland och Nådendal i Finland och mellan Helsingfors och. Hitta aktuella Finnlines rabattkoder och kryssa billigare till Finland, Åland, Tyskland. Finn fler spännande kryssningsrabatter här.

Video Finnlines

ПО ЕВРОПЕ НА ПАРОМЕ FINNLINES Information om FinnLines och information om avgångar med Finn line färjor till Finland. Finnlines är ett finskt rederi med italienska Grimaldi Group som majoritetsägare. Trafiken inleddes med ett nybyggt fartyg som från början var beställt av Viking Line, och sattes in Hangö-Visby/Slite-Travemünde, och idag har man ett stort linjenät från Finland och Sverige ut till kontinenten, däribland linjen. Hitta aktuella Finnlines rabattkoder och kryssa billigare till Finland, Åland, Tyskland. Finn fler spännande kryssningsrabatter här. finnlines finnlines

Finnlines - nya

Direkt från Malmö når du kontinenten med Finnlines färjor till Tyskland, en båtresa på ca nio timmar. Hur använder man sin Finnlines rabattkod? Koppla av till havs och anländ utvilad för dina fortsatta äventyr i Europa. Besök denna sida för fler erbjudanden och kampanjer från Finnlines. Resa med Finnlines färja är en snabb, lätt och stress fritt sätt att få det och tillbaka igen. Östersjöregionen erbjuder massor av roliga och intressanta aktiviteter för alla åldrar. Finnlines färjor erbjuder fantastiska priser till och från Helsingfors till Tyskland och Polen, Nådendal till Kapellskär och Malmö till Travemünde och även ett samband mellan Tyskland, Lettland och Ryssland ferry hamnar. Finnlines styr flertalet fartyg på klassiska kryssningsrutter mellan Sverige, Finland, Åland och Tyskland. Alla faciliteter och tjänster är på däck Kundtjänst Passagerartrafik Sverige telefon: För mer information och en omedelbar online offert för din nyttofordon färja passerar vänligen  Klicka här. Kryssningen är prisvärd och avgångar går året runt. Företaget tillhandahåller även hamntjänster i Finland i Helsingfors, Åbo och Kotka.

Categories: skövde nyheter

0 Replies to “Finnlines”