Föräldrakoll

0 Comments

föräldrakoll

Med Telenor Föräldrakoll slipper du överraskningar på ditt barns mobilfaktura. Läs mer på kawana.info kawana.info är en produkt som ägs av Sveriges Makalösa Föräldrar. Informationen på denna hemsida har samlats från diverse källor och syftar till att förse föräldrar (speciellt ensamföräldrar) med relevant information och verktyg för att förbättra eller bibehålla vårdnadsfred, en god privatekonomi och ett hälsosamt. Du kan använda Begränsningar, även känt som föräldrakontroll, för att blockera eller begränsa specifika appar och funktioner på din iPhone, iPad eller iPod touch.

Video Föräldrakoll

Telenor - Föräldrakoll Vanliga problem Operatörsupplåsning Spärra abonnemang och mobil Långsam surf eller inget nätverk Nummerflytt. Visa alla sidor om. Dessa kan du göra på  Mina sidor. Du kan även göra det på  Mina sidor. Fördela surfen Välj själva hur mycket surf varje användare ska ha. Tänk på att detta inte gäller för satellitsamtal.

Föräldrakoll - Kvinnligt Och

Om inte, kan ingen använda appen eller funktionen på enheten. Du kan enkelt lägga till surf, dra ifrån eller stänga av surfen helt via appen Mitt Telenor. Det går inte ens att ringa inom familjen. Lägga till och ta bort Föräldrakoll. Du lägger enkelt till Föräldrakoll i appen  Mitt Telenor:. Det behöver inte bli bråk och gnäll när du vill få ungarna att stänga av datorn och gå och lägga sig. Ställ in när datorn får användas i stället. Med Telenor Familj får ni en lösning för hela familjen. Samla allt på en faktura och spara pengar. Dessutom ringer ni fritt inom familjen i hela världen. Begränsat läge är en valfri inställning som du kan använda för att filtrera bort innehåll som kan vara avsett för vuxna som du kanske inte vill se eller inte vill att familjemedlemmar ska se. föräldrakoll

Categories: skövde nyheter

0 Replies to “Föräldrakoll”