Smedstorps kök

0 Comments

smedstorps kök

Kök för det goda livet! Smedstorp – tradition och förnyelse. Vi vårdar det gamla hantverket. Vi tror på kvalitet och traditionellt hantverk i samspel med modern utveckling och digital utrustning. Vi tycker om att utveckla nya produkter genom att prova nya material och samarbeta med framstående formgivare. Utvecklingen inom. Snygga lantkök och snickeridetaljer. Hitta och få information om smedstorps kök i Sverige och ta del av telefonnummer, adress, öppettider och vägbeskrivning. Uppdateras dagligen. Att måla en lucka i ask ger en spännande yta. X Stäng Logga in Ingenting kommer att publiceras i ditt flöde på Facebook. Vi försöker vårda det gamla hantverket. Material Målat Trä Laminat. Den stilrena släta köksluckan älskas av många som söker en tidlös och modern inredning till sitt hem. Trästrukturen och ådringen ger ytan liv och lyster.

Smedstorps kök - det

Genom att undvika de stora företagens höga kostnader för huvudkontor, administration och aktieutdelningar, kan Smedstorp Kök dra fördel av det lilla företagets effektivitet och erbjuda kvalitetskök till ett överkomligt pris. Våra kök har fått namn efter skånska slott och herresäten. Kvalitetskök är en god investering. Torsjö Urbana signaler Torsjö är vår senaste lucka formgiven av Leif Burman. Idag visar vi våra kök i Helsingborg, Hässleholm och Malmö. smedstorps kök Smedstorp kök, Smedstorp. gillar · 28 har varit här. Smedstorp Kök tillverkar skräddarsydda kvalitetskök för höga krav. Hitta och få information om smedstorps kök i Sverige och ta del av telefonnummer, adress, öppettider och vägbeskrivning. Uppdateras dagligen. Med Falsterbo introducerar Smedstorp Kök ett helt nytt lådsystem – först i Sverige. Skenor och lådor är förbättrade och förstärkta, samtidigt som själva förvaringsutrymmet i lådan blivit större. Du får plats med mer i en låda som nästan svävar. Självstängning drar in lådan de sista centimetrarna. Varje låda klarar en tyng på.

Video Smedstorps kök

Hur gör snickaren - Justering av lådor och luckor i kök

Smedstorps kök - Frutom ngn

Vår köksnyhet Baskemölla är varken oprövad eller särskilt trendig. Köket är värt att lägga både tid och pengar på. Material Målat Trä Laminat. Våra kök har fått namn efter skånska slott och herresäten. Glimminge Tidlös och självklar Glimminge är en klassisk ramlucka med en självklar plats i många hem.

Categories: skövde nyheter

0 Replies to “Smedstorps kök”